ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: Φανή Παπαθεοχάρη - Κοίτα


Η Φανή Παπαθεοχάρη γεμάτη ενέργεια, και με συντελεστές αξιόλογους έχοντας  μια πετυχημένη πορεία στην Αθηναϊκή διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, και με ιδιαίτερες συνεργασίες, με μια  ιδιαίτερη  χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Σήμερα νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την πρώτη της ολοκληρωμένη μουσική πρόταση με τίτλο «Κοίτα»
Πρόκειται για 9 τραγούδια που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς του είδους. Το «Πόνεσα και Έκλαψα», είναι ένα ζεϊμπέκικο από αυτά που ήρθαν για να ανήκουν στα διαχρονικά ζεϊμπέκικα του ελληνικού τραγουδιού, συναντάμε όμως και άλλα 8 κομμάτια με την μοναδική φωνή της Φανής που καλείστε να τα ανακαλύψετε  μέσα από αυτό το μοναδικό πάντρεμα έντεχνου και λαϊκού ήχου, καθώς και 2 διασκευές. Το ομότιτλο τραγούδι «Κοίτα» είναι μια εκπληκτική  μπαλάντα που δίνει το όνομά της στο cd και το ζεϊμπέκικο «Πόνεσα και Έκλαψα» είναι σε μουσική και στίχους της ίδιας της ερμηνεύτριας, ενώ την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λάππας.
Η Φανή Παπαθεοχάρη είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα με τραγούδια που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια. Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις  Play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Σήμερα κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις, επιστρέφει και είναι έτοιμη να πάρει μια θέση στη καρδιά σας. Πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου