ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!




Σε πλήρη ποδηλατική δραστηριότητα βρίσκονται οι περισσότερες ποδηλατικές ομάδες στην  Πιερία  και πολλοί ποδηλάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ζητάνε περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που γίνονται αυτό τον καιρό. Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ πολλά χρόνια τώρα έχουν γίνει αποδέκτες ερωτήσεων από δεκάδες ποδηλάτικές ομάδες από όλο τον κόσμο, του τύπου που και πότε γίνονται, πως μπορούνε να συμμετέχουν κ.λ.π.

Πληροφοριακά και περιληπτικά:  

Αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4 στην Θεσσαλονίκη, η ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  συμμετέχει αύτανδρη στον αγώνα 
MTB «1000 ΔΕΝΤΡΑ» . Σκοπός της ομάδας είναι μία καλή παρουσία  και μια δυνατή προπόνηση σε  αγωνιστικό επίπεδο για να δουν που βρίσκονται οι αθλητές, ενόψει  του μεγάλου αγώνα ΜΤΒ στην Σφενδάμη SMF 24-4-2016.

Στις 24-4 γίνεται με την υποστήριξη ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ,Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ και άλλων ομάδων και η «EXTREME» ασφαλής ποδηλατοβόλτα για παιδιά , στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.


Στις 9/10-7-2016  η μοναδική ελεύθερη ποδηλατοβόλτα στον ΟΛΥΜΠΟ  & πανελλήνια συνάντηση ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ  με αφορμή το ετήσιο αντάμωμα των ΑΗΔΗΜΗΤΡΙΝΩΝ .   https://www.facebook.com/events/1008472405839009/

Για κάθε πληροφορία : https://www.facebook.com/eleutheroi.pierias
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου