ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.....για το Δημοψήφισμα

Σε τρεις άξονες θα κινηθεί η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δημοψηφίσματος της προσεχούς Κυριακής.
Η εκστρατεία αρχίζει αύριο, ενώ η κεντρική πολιτική εντολή προς το σύνολο του στελεχικού δυναμικού και τους βουλευτές του κόμματος είναι ότι οι ομιλίες τους θα πρέπει να είναι ενωτικές και να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή δήλωση που μπορεί να εκληφθεί ως διχαστική.
Σύμφωνα με  πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η προεκλογική εκστρατεία θα τονίζει την ανάγκη εθνικής ενότητας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλος ο επικοινωνιακός σχεδιασμός εκπονήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή, από μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επαγγελματικές γνώσεις επικοινωνίας, καθώς όπως αναφέρουν δεν υπάρχει συνεργασία με εταιρεία.
Οι τρείς άξονες της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι:
1. Η ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του "όχι" στο δημοψήφισμα. Δηλαδή θα επισημαίνονται οι επιπτώσεις της ακολουθούμενης έως τώρα πολιτικής με βάση τα μνημόνια και θα υποστηρίζεται η ανάγκη ανατροπής της πολιτικής λιτότητας και των επιπτώσεών της με "όχι' στο δημοψήφισμα.
2. Θα επισημαίνεται η ανάγκη, ο ελληνικός λαός να αφεθεί απερίσπαστος να ψηφίσει την Κυριακή χωρίς ξένες παρεμβάσεις , γι αυτό και το κεντρικό σύνθημα είναι "όχι με αξιοπρέπεια και δημοκρατία".
3. Ο τρίτος άξονας θα αναφέρεται στην ευρωπαϊκή πτυχή και στην ανάγκη να μην χαθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρωπαϊκό στίγμα που θα έχει ως κεντρική θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευρωπαϊκό κόμμα, ότι επιδιώκει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και ότι προσπαθεί να οικοδομηθεί μιά νέα Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου