ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015











Σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου 2015 η εκκίνηση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ συμμετοχής για άλλη μια φορά. Μετά την συγκινητική τελετή αφής της Αλεξανδρείου Φλόγας στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας,  το βωμό άναψε ο παλιός πρωταθλητής της κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης και την παράδοσή της στον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο.
Η  Φλόγα ξεκίνησε στις 11:30 τη διαδρομή της προς τη Θεσσαλονίκη. Λαμπαδηδρόμοι ήταν μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων των περιοχών από τις οποίες περνούσε η Φλόγα, συνοδευόμενοι από επίλεκτους αθλητές, αλλά και πολλοί εθελόντες που είχαν δηλώσει συμμετοχή εγκαίρως.
Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς.
 H φράση νους υγιής εν σώματι υγιεί παίρνει σάρκα και οστά στην Θεσσαλονίκη υπενθυμίζοντας πόσο ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός  είναι  έννοιες  άρρηκτα συνδεδεμένες με το Ελληνικό πνεύμα και πως προάγει τον πολιτισμό. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν και προσωπικότητες της τηλεόρασης ,του ψυχαγωγικού και ενημερωτικού τμήματος που τόνισαν την προσφορά των χορηγών για την <<επάνδρωση>> με υλικά αγαθά  των παιδικών σταθμών που έχουν ανάγκη. 
                                                                                                     ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΑΡΜΑΖΗ

                                                                                                     ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου