ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΧΗ - "ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ" ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!!!!!!!!!!



Η Σοφία Παράσχη έρχεται με το πρώτο της single στην Lobby music , σε μια πολλή παραγωγική περίοδο, γράφει μουσική, και ετοιμάζει τραγούδια παρέα με τον Θοδώρη Κωστάκη στο στίχο και σας παρουσιάζουν το ''ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ'' μια μελωδική μπαλάντα με πολλά στοιχεία της χαμένης rock επόχης , ένα τραγούδι που θα μας ταξιδέψει και θα μαγέψει σε κάθε ακουσμά του. Η δυναμικότητα και ο συναισθηματισμός της Σοφίας Παράσχη , την οδηγούν ακόμη μια φορά σε στιγμές δημιουργίας. "ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ'' ένα τραγούδι σε ρυθμούς μιας αγάπης που ποτέ δε χάθηκε, με έναν στίχο που αφορά όλους μας γιατί όλοι έχουμε βιώσει αυτά τα συναισθήματα!

ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΧΗ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ" Στίχοι: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μουσική:ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΧΗ Ενορχήστρωση: ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Εδώ θα βρείτε το τραγούδι στο youtube:

Βιογραφικό Η Σοφία Παράσχη Γεννήθηκε στην Αθήνα , προέρχεται από μουσική οικογένεια , και έτσι ξεκίνησε τραγουδώντας διασκευές άλλων καλλιτεχνών σε εκπομπές που έλαβε μέρος όπως της Σεμίνας Διγενή και του Δήμου Μυλωνά. Αυτή την περίοδο συνεργάζεται στην Κέρκυρα , και στο παρελθόν έχει συνεργαστή με μεγάλα ομόματα του λαικού ρεπερτορίου όπως Γιώργος Γερολυμάτος , Χαρούλα Λαμπράκη , Δάκη , και άλλους πολλούς. Στο περασμά της σε συναυλίες είχε την τιμή να συνεργαστή με τον Μάριο Τόκα. Η εως σήμερα δισκογραφικές της δουλειές ήταν σε στίχο και μουσική της ίδιας , ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ , ΠΕΡΑΣΕΣ. Σήμερα μέσα απο την Lobby Music έρχεται με μια συνεργασία της στο τραγούδι ''ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ'' σε στίχους του Θοδωρη Κωστάκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου