ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πώς να σπάσετε σωστά ένα σπυράκι

thema_deytero-735x459.jpg
Όλες οι γυναίκες ξέρουν πώς δεν πρέπει να σπάμε τα σπυράκια τους. Όχι μόνο γιατί μπορεί να τις αφήσει ένα μόνιμο σημάδι, αλλά γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση στο συγκεκριμένο σημείο του δέρματος και να εμφανιστούν πολλά σπυράκια (το έχουμε πάθει όλες!)
Ωστόσο μερικές φορές, απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Γι’ αυτό ας φροντίσουμε τουλάχιστον να το κάνουμε σωστά!
Έχετε καθαρά χέρια
Μην πειράξετε κανένα σπυράκι χωρίς πρώτα να έχετε πλύνει καλά τα χέρια σας με σαπούνι, διότι με βρώμικα χέρια τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα! Συγκεκριμένα τα βρώμικα χέρια μεταφέρουν τα βακτήρια από το σπυράκι σε άλλα μέρη του προσώπου σας, με αποτέλεσμα να εξαπλώνονται!
Εφαρμόστε betadine
Αν σπάσετε το σπυρί, γίνεται ένα μικροτραύμα στην περιοχή. Για να το περιποιηθείτε βρέξε μια μπατονέτα με λίγο οινόπνευμα ή betadine ώστε να ξεραθεί και για να μειώσετε το πρήξιμο βάλτε λίγο πάγο. Αυτή δεν είναι θεραπεία, αλλά είναι μια λύση έκτακτης ανάγκης για να βελτιώσετε την εικόνα σας.
Καλύψτε το τοπικά
Δεν υπάρχει πρόβλημα να απλώσετε λίγο make – up ή κονσίλερ στην περιοχή ώστε να καλύψετε το σημείο. Με ταμποναριστές κινήσεις θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα, αφού όμως πρώτα έχετε απλώσει μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας.
Τονίστε την περιοχή που είναι πιο μακριά από το σπυράκι
Αν για παράδειγμα έχετε βγάλει ένα σπυράκι στο μέτωπο τότε βάλτε μια ωραία απόχρωση κραγιόν στα χείλη και μην τονίσετε τα μάτια ενώ αν είναι στο πηγούνι, κάντε το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου