ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταγγέλλει τον Σόρος..... για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ουρμπάν κατηγόρησε τον Tζόρτζ Σόρος, ως υπαίτιο του ολοένα και διογκούμενου προσφυγικού κύματος από τη Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αποσταθεροποιεί την Ευρώπη.
Κατηγορώντας τον Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο ως υπεύθυνο της κρίσης, ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε πως ο Σόρος ανήκει σε ομάδα «ακτιβιστών» που «ενθαρρύνει τους πρόσφυγες να κατευθυνθούν στην Ευρώπη και με τον τρόπο αυτό επίτηδες χειροτερεύουν την κατάσταση».
Όπως υποστηρίζει ο Ούγγρος πρωθυπουργός «το όνομα του Σόρος είναι το εντονότερο παράδειγμα εκείνων που προσπαθούν να εξασθενίσουν ένα κράτος υποστηρίζοντας ριζικές αλλαγές στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές δομές και τον τρόπο διαβίωσης των Ευρωπαίων».
Οι δηλώσεις αυτές του Orban έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο δημόσιο ραδιόφωνο Kossuth, και αναμεταδόθηκαν από το Bloomberg.
«Αυτοί οι ακτιβιστές είναι εκείνοι που συμμετέχουν σε διεθνές δίκτυο λαθρεμπόρων-δουλεμπόρων ανθρώπινων ζωών», πρόσθεσε.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορμπάν τα βάζει με τον Σόρος., ο οποίος είναι ουγγρικής καταγωγής. Ο Sόρος είναι γνωστό ότι χρηματοδοτεί αρκετές μη κυβερνητικές οργανώσεις που παροτρύνουν την μετανάστευση.
Σε άλλη συνέντευξή του στο ουγγρικό τηλεοπτικό δίκτυο TV2 ο Ορμπάν είπε πως ο Σόρος «κερδίζει χρήματα από την προσφυγική κρίση την ώρα που η Ουγγαρία προσπαθεί να προστατέψει τον κανονικό τρόπο ζωής της».
Η απόφαση της Ουγγαρία να αναγείρει αιχμηρά συρματοπλέγματα στα σύνορά της για να εμποδίσει την είσοδο μεταναστών, επικρίθηκε από τις Βρυξέλλες αλλά και από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμπεριλαμβανομένης της ΜΚΟ του Σόρος

Το είδαμε:http://www.zougla.gr/k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου