ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Βραδιά Ταβέρνας του χορευτικού....... της Ε.Π.Μ Κατερίνης


ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ

ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χορευτικής περιόδου 2015-16, η εφορεία χορευτικού της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης πραγματοποίησε βραδιά ταβέρνας με την παρουσία χορευτών και φίλων του αξιόλογου τμήματος της Εστίας.
Φιλοσοφία της συνάντησης, η καλύτερη γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του χορευτικού και των οικογενειών τους, καθώς και η γνωστοποίηση των εκδηλώσεων της τρέχουσας χορευτικής περιόδου.
Προλογίζοντας και υποδεχόμενος τους παλαιούς και νέους χορευτές, τα μέλη και φίλους της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, ο έφορος χορευτικού του κορυφαίου πνευματικού φορέα της Πιερίας, Παναγιώτης Σάββας, επισήμανε: «Σας ευχαριστώ που τιμάτε με την παρουσία σας μια ακόμα πρωτοβουλία του χορευτικού μας. Δηλώνετε παρόν στη συνέχεια της πολυσήμαντης ιστορικής διαδρομής της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η οποία πάνω από έξη δεκαετίες αναδεικνύει και διαιωνίζει τις πολιτισμικές αναφορές του Ελληνισμού.
Αποτελούμε ένα από τα δημιουργικότερα κομμάτια του ψηφιδωτού του συλλόγου που υπηρετούμε και αυτό οφείλεται σε όλους μας. Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί όλα τα τμήματα της εφορείας χορευτικού πέρα της μεγάλη συμμετοχής, συμβάλλουν στην καταξίωση του ρόλου μας. Η αγκαλιά μας είναι τόσο μεγάλη που με ευχαρίστηση περιμένουμε και άλλους που επιθυμούν να γίνουν γνώστες και κοινωνοί του χορού, που σύμφωνα με την φιλοσοφική άποψη ο χορός αποτελεί τη σιωπηλή ποίηση. Καλή διασκέδαση.»
Το περίγραμμα του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του χορευτικού μέχρι το προσεχές καλοκαίρι περιλαμβάνει συμμετοχή σε χριστουγεννιάτικες και επετειακές εκδηλώσεις, χοροεσπερίδες, επισκέψεις στην Ελλάδα και τη Βόρεια Ήπειρο, κ.ά.
Στη βραδιά που ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, συμμετείχε ορχήστρα με τους μουσικούς Νίκο Μπόζογλου (ακορντεόν), Γιώργο Μαρκόπουλο (κλαρίνο), Θωμαή Θεοχαροπούλου (ακορντεόν και τουμπελέκι), Γιάννη Μοσχίδη (νταούλι και ντέφι), Βίκυ Μπλάνα (τραγούδι).
Παρόντα τα μέλη της εφορείας χορευτικού, Ελένη Παπά, Χρύσα Τζάγκα, Δήμος Μοσχόπουλος και Ελένη Κοσμίδου, καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι Γιάννης Μοσχίδης και Γιώργος Δημόπουλος.
Από τη διοίκηση της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η αντιπρόεδρος Κική Παπατολίκα και οι έφοροι Ευάγγελος Γκούτζας (διεθνούς φεστιβάλ) και Ηλίας Παπάζογλου (παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής).
Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015 στην ταβέρνα «Μπάμπης» της Κατερίνης που με την άψογη εξυπηρέτηση και τα θαυμάσια εδέσματα ικανοποίησε όλους όσοι συμμετείχαν σε μια μοναδική συνάντηση, έτσι όπως ξέρει να διοργανώνει και να προσφέρει η εφορεία χορευτικού της Ε.Π.Μ. Κατερίνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου