ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μύθοι και πραγματικότητες....στο Facebook


Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές φήμες και θεωρίες σχετικά με το Facebook, τους κανόνες και τα μυστικά του. Παρ' ολ' αυτά μη βιαστείτε να πιστέψετε ό,τι ακούτε ή κάτι που θα αναρτήσει ένας φίλος σας στο προφίλ του. Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο συχνούς μύθους που κυκλοφορούν γύρω από το Facebook αλλά και το τι ισχύει στην πραγματικότητα.
Μύθος: Οτιδήποτε αναρτήσετε αποτελεί ιδιοκτησία του Facebook
Σίγουρα έχετε δει κάποια στιγμή την παρακάτω ανάρτηση (ή μία παρόμοια).
Πραγματικότητα: Τίποτα από αυτά που βάζετε δεν ανήκει στο Facebook
(Πολιτιστικος Συλλογος Αλκαζαρ
Community · 225 Likes
· November 26, 2014 ·
Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Σήμερα, 26 Νοεμβρίου του 2014, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, τέχνη, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου.
Για εμπορική χρήση των α
νωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή.
Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο του Facebook. Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του.
Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, φοιτητές, αντιπροσώπους ή / και άλλο προσωπικό που τελεί υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχετε δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση στοιχείων όπως τις φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας.
)

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αλλάζει τίποτα στους κανονισμούς του Facebook, στους οποίους συμφωνήσατε όταν κάνατε λογαριασμό στην σελίδα. Στους κανονισμούς του Facebook δεν αναφέρεται πουθενά ότι η εταιρεία διεκδικεί την ιδιοκτησία όλων των αναρτήσεών σας, αλλά ακόμα κι αν το έλεγε, η παραπάνω ανάρτηση δεν θα άλλαζε κάτι. Αυτό που αναφέρεται στους όρους είναι ότι ποστάροντας κάτι στο Facebook (ανάλογα με τις ρυθμίσεις ασφαλείας που έχετε βάλει) επιτρέπετε στην ιστοσελίδα να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο του προφίλ σας, αλλά και πάλι ανήκει σε εσάς.
Μύθος: Κάποιος μπορεί να καταλάβει αν έχετε μπει στο προφίλ του
Πραγματικότητα: Κανείς δεν μπορεί να το δει
Εάν λάβετε πρόσκληση για κάποια ιστοσελίδα ή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε ποιος μπαίνει στο προφίλ σας, μην το πιστέψετε. Αναφέρεται ξεκάθαρα μέσα στην ιστοσελίδα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.
Μύθος: Το Facebook θα αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες του
Πολλές φορές, κάποιοι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι το Facebook θα αρχίσει να ζητά χρήματα. Αν και υπάρχουν μερικές υπηρεσίες που μπορείς να τις πληρώσεις (όπως να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε κάποιον που δεν είστε φίλοι), πολλοί ανησυχούν ότι η ιστοσελίδα θα αρχίσει να χρεώνει ακόμα και εκείνους που έχουν ένα κανονικό προφίλ ή θα αυξήσει το ποσό για τις υπηρεσίες που είναι υπό πληρωμή.
Πραγματικότητα: Το Facebook έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα χρεώσει τους χρήστες του
Η επίσημη δήλωση που έχει κάνει η εταιρεία αναφέρει «Θα κρατήσουμε για πάντα το Facebook μία δωρεάν υπηρεσία για όλου».

Το είδαμε: http://www.huffingtonpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου