ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Δημήτριος Τσαρούχας - Αρχιτέκτονας

Ο  Δημήτριος Τσαρούχας γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη.
 Σπούδασε και δούλεψε  σε Αγγλία και Ελλάδα.
 Είναι αρχιτέκτονας κάτοχος Masters of Architecture (Kent University).
Έχει διδάξει σχέδιο σε πρωτοετείς φοιτητές της Αρχιτεκτονικής  του πανεπιστήμιου του Kent . Δούλεψε στους Bennet Architects & Masterplanners (Manchester).
Από το 2010 δραστηριοποιείται στο χώρο του design στην Ελλάδα, είναι διοικητικό μέλος της πανελλήνιας Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδος και μέλος του ΤΕΕ.

Του αρέσει όπως λέει να σχεδιάζει σα “ράφτης” /το κουστούμι που τους ράβω είναι ραμμένο για τα δικά τους κιλά και όχι για το μπόι μου.

Αν ο Ιονέσκο, ισχυριζόταν ότι «ένα έργο τέχνης είναι, πάνω από όλα, μια περιπέτεια του μυαλού» ο Τσαρούχας ισχυρίζεται ότι η αρχιτεκτονική του  πρόκληση είναι «να ζήσουμε αυτή την περιπέτεια».

Ακούει heavy metal, πίνει μπύρες, ενώ ταξιδεύει συχνά για εκθέσεις και για να καλοπερνάει.

Τα projects του ποικίλουν περιλαμβάνοντας μελέτες μεγάλες κλίμακας, κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, barακια, λατρεύει ωστόσο το σχεδιασμό επίπλων και μικροαντικειμένων.

Στόχος του “να δίνει στυλ”  στο μπετόν, το τούβλο, και το μέταλλο, αυτό δηλαδή  που χαρακτηρίζει ο Μπουκόφσκι «τέχνη»

Το τελευταίο του project ήταν ένα ενδοκρινολογικό ιατρείο, με μοντέρνο σχεδιασμό. Κυβισμός, επενδύσεις τοίχων με άγρια υφή από μπετόν και παιχνίδια φωτισμού, σχεδιασμός επίπλων με εναλλαγή λευκής λάκας και δρύινου ξύλου...βάζοντας τον επισκέπτη σε μια περιπέτεια του μυαλού, εισβάλοντας στην ψυχολογία του με διακοσμημένες σκέψεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του site του www.anarchitect.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου